Carregant

Cerca un text

Destacades Notícies Viticultura

XARXA D’ESTACIONS METEOROLÒGIQUES – SENCROP

sencrop-movil

Des de CCV (Central de compres Vitivinícoles) amb el suport del Consell Comarcal de l’Alt Penedès hem posat en marxa la xarxa d’estacions meteorològiques més important de l’estat.

Aquest projecte posarà a disposició la informació meteorològica (i altres funcions pràctiques) a tots els viticultors de la comarca de l’Alt Penedès, ja que s’han instal·lat 39 estacions meteorològiques per als 27 municipis que la composen. Veure mapa ubicacions

L’accés a la informació es realitzarà a través de l’APP Sencrop per a mòbils i tauletes, o via web per a PC.

LES PRINCIPALS UTILITATS SON:

ImatgeDadesEstacions
meteo2
meteo3
meteo4
meteo6
meteo5

Aquest es un servei de subscripció anual.
Gràcies a l’aportació econòmica del Consell Comarcal, el cost per a cada usuari es de 35€ + Iva per aquest 2022.

Per tal de realitzar la subscripció cal enviar un correu electrònic a l’adreça tttpenedes@ccapenedes.cat indicant el vostre nom complet i municipi de residència.

Per qualsevol dubte o consulta podeu trucar a CCV al 93 169 42 42 .

                      VIDEO EXPLICATIU FUNCIONS APLICACIÓ SENCROP

PREGUNTES FREQÜENTS – FAQS

Hem de baixar una App per veure les dades?
No necessàriament. Es pot visualitzar tota la informació des de un PC, però aconsellem baixar-se l’APP Sencrop, ja que des del mòbil la visualització es molt més àgil.

Cada quan s’actualitza la informació?
Les estacions registren les dades cada 3 minuts i les envien a l’APP cada 15. Podeu accedir a l’APP des de qualsevol part del món.

De qui son les estacions?
La xarxa d’estacions es propietat de CCV, que és la empresa promotora del projecte, tot i que a la xarxa es combinen estacions de CCV i estacions privades.

Puc disposar d’una estació meteorològica a la meva finca?
Si, pots comprar un estació de forma privada i afegir-la a la xarxa d’estacions. El cost aproximat es de menys de 400€+Iva. Si estàs interessat posa’t en contacte amb CCV a comunicacio@ccv.cat.

Quantes estacions puc consultar?
De les 39 estacions instal·lades actualment cada usuari pot seleccionar fins a 20. Aquesta selecció la pots modificar en qualsevol moment.

Puc extreure dades per treballar-les fora de l’APP?
Si, hi ha la possibilitat d’exportar la informació en Excel per treballar-la fora de l’APP.

Les previsions meteorològiques son fiables?
Amb aquesta APP pots consultar 5 dels models de previsions més importants. Els models de previsió son internacionals i uns s’adapten millor que d’altres a les diferents zones geogràfiques.

Només costa 35€ l’any?
Si, aquest 2022 l’aportació econòmica del Consell Comarcal de l’Alt Penedès permet que el cost per usuari sigui de només 35€ + IVA.

Quina serà la quota propers anys?
El preu de mercat actualment és superior als 100€. El Consell Consell Comarcal ens ha manifestat la voluntat de mantenir els ajuts si la iniciativa té èxit.

Es veritat que es la xarxa més important de l’estat?
Si, som la primera zona vitivinícola a tot l’estat en disposar d’una eina d’aquestes característiques, només a Champagne disposen d’una iniciativa similar.

Em sembla molt interessant, com ho haig de contractar?
Només has d’enviar un correu electrònic a tttpenedes@ccapenedes.cat indicant el teu nom complet i població de residència, i ens posarem en contacte amb tu per a la tramitació. Per qualsevol dubte o consulta pots trucar al 93 169 42 42.

Restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o comentari a comunicacio@ccv.cat o al 93 169 42 42.

I am text block. Click edit button to change this text.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *