Cancel·lacions i modificacions

Cancel·lacions

En la majoria dels casos, no serà possible cancel·lar cap comanda després d’haver-la confirmat, ja que el procés de compliment comença immediatament per a la majoria de les comandes (a excepció dels productes amb termini de lliurament).

Si voleu intentar cancel·lar la seva comanda:
Poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu comunicacio@ccv.cat informant-nos del número de comanda i el titular de la mateixa.
En cas que sigui possible cancel·lar la seva comanda, el venedor li informarà que ha estat cancel·lat. En cas que no sigui possible cancel·lar la seva comanda perquè, per exemple, la seva comanda ja ha estat enviat, vostè haurà d’esperar a rebre-ho i realitzar la devolució. Té tota la informació a la seva disposició a les preguntes freqüents sobre devolucions, reemborsaments i canvis .

Modificacions

És possible que, en alguns casos, pugui fer modificacions bàsiques en la seva comanda, sempre que encara no hagi estat confirmat o enviat pel venedor. Entre les modificacions bàsiques s’inclouen: canviar de talla o de color un article, o fer un petit canvi en l’adreça de lliurament. No és possible canviar un article per un altre si el preu d’aquests és diferent i tampoc és possible canviar l’adreça de lliurament per una altra totalment diferent.

Si voleu intentar modificar la seva comanda:
Poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu comunicacio@ccv.cat informant-nos del número de comanda i el titular de la mateixa.
En cas que no sigui possible modificar la seva comanda perquè, per exemple, la seva comanda ja ha estat enviat, vostè haurà d’esperar a rebre-ho i realitzar la devolució. Té tota la informació a la seva disposició en les preguntes freqüents sobre devolucions, reemborsaments i canvis.

Si l’adreça de lliurament que va proporcionar és incorrecta i no ha pogut actualitzar-la, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu comunicacio@ccv.cat informant-nos del número de comanda i el titular de la mateixa.

Catàleg