Condicions d’ús de ccv.cat

ACCEPTACIÓ DE TERMES

Benvingut a la pàgina web electrònica de ccv.cat, proporcionada per Central de compres vitivinícoles, SL (nosaltres) Aquests termes d’ús ( “TDU”) regulen l’ús que fas del contingut, programari i serveis oferts per ccv.

Aquests termes d’ús ( “TDU”) regulen l’ús que fas dels serveis i el contingut que oferim a través de ccv.cat. A l’utilitzar ccv.cat, acceptes i estàs d’acord amb quedar subjecte al que disposen els TDU. Si no estàs d’acord amb els TDU o amb qualsevol modificació realitzada en els mateixos, hauries de deixar d’utilitzar ccv.cat.

Els TDU poden ser actualitzats periòdicament amb o sense preavís. Hauríeu de verificar periòdicament els TDU per veure si hi ha modificacions a la pàgina dels Termes d’ús .

A no ser que s’especifiqui explícitament el contrari, tota nova característica, millora o introducció de noves propietats en el Servei haurà d’estar subjecta als TDU. L’ús que facis d’un servei particular d’ccv.cat també podrà estar subjecte a les directrius i polítiques aplicables a aquest servei que podran ser publicades i modificades periòdicament per ccv.cat. Totes aquestes directives i polítiques estan incloses a manera de referència en els TDU. En cas de contradicció entre els TDU i qualsevol directiva o política, prevaldran els TDU.

TDU OBLIGACIONS DE REGISTRE:

En consideració amb l’ús que fas de el Servei, acceptes: (a) proporcionar informació veraç, precisa, actual i completa sobre tu mateix tal segons ho requereixi el formulari de registre en el Servei ( “Dades de registre”) i (b) mantenir i actualitzar ràpidament les dades de registre perquè segueixin sent veraces, precisos i complets.

Has de tenir com a mínim setze (18) anys. Si no ets major d’edat al teu país de residència, el teu pare o el teu tutor legal haurà de completar el registre en el teu nom.

Si proporcionaràs informació falsa, imprecisa o incompleta o tenim motius raonables per sospitar que aquesta informació és falsa, imprecisa o incompleta, tindrem dret a suspendre o tancar el teu compte i a rebutjar qualsevol ús futur del servei (o qualsevol part de la mateixa).

COMPTE EN ccv.cat, CONTRASENYA I SEGURETAT:

T’assignarem un compte i una contrasenya després de finalitzar el procés de registre en el Servei. És la teva responsabilitat mantenir la confidencialitat de la contrasenya i el compte, i ets l’únic responsable de totes les activitats que es duguin a terme amb la contrasenya i el teu compte. Et compromets a notificar-nos immediatament en cas que es produeixi un ús no autoritzat del teu compte o la contrasenya o qualsevol altra violació de la seguretat. No podem assumir i no assumirem cap responsabilitat per qualsevol dany o pèrdua que es produeixi com a resultat de l’incompliment per part teva d’aquest apartat.

POLÍTICA DE PRIVACITAT DE ccv.cat:

Les dades de registre i altra informació determinada sobre tu estan subjectes a la Política de Privacitat de ccv.cat. Per a més informació, visita la nostra política de privacitat completa a la pàgina Política de privacitat.

Acceptes que podem accedir, conservar i publicar la teva informació de compte i el contingut: (a) a les nostres empreses afiliades amb l’objectiu de proporcionar el contingut tant a tu com a altres d’una manera eficient; (B) amb l’objectiu d’administrar de forma òptima el teu compte d’acord amb els nostres procediments operatius estàndard; i (c) si la llei ho requereix o al nostre lleial saber i entendre algun accés, conservació o publicació d’aquest tipus és raonablement necessari per a: (i) complir els processos legals; (ii) aplicar els TDU; (iii) respondre a demandes de que algun Contingut viola els drets de terceres parts; (iv) respondre a les seves sol·licituds per al servei d’atenció a client; o (v) protegir els drets, propietat o seguretat del servei, als seus usuaris i als del públic. Podrem gravar trucades a el servei d’atenció a client i recollir altra informació relacionada amb la interacció entre tu i ccv.cat i entre tu i el minorista representat per nosaltres.

PRODUCTES I LLIURAMENT:

Tots els productes que es mostren en ccv es venen per terceres parts independents. Ccv.cat no és el comprador ni el minorista dels articles del minorista. Ccv.cat és el proveïdor de la plataforma, que permet als minoristes i clients completar les transaccions. En conseqüència, el contracte format al finalitzar la venda d’aquests productes de tercers és únicament entre el client i el minorista. Ccv.cat no és part d’aquest contracte ni assumeix cap responsabilitat derivada o relacionada amb ell. Estem fent tot el possible per assegurar-nos que els productes que vostè compri a ccv.cat siguin de bona qualitat, compleixin els requeriments de totes les normes i reglaments pertinents i respectin tots els aspectes materials d’acord amb la descripció del producte que es mostra en ccv.cat. Realitzem un seguiment dels processos de lliurament dels nostres minoristes i els comentaris dels nostres clients sobre els productes venuts a ccv.cat, però no tenim control directe sobre els productes individuals o els lliuraments de productes venuts a ccv.cat. Rebem els seus pagaments en nom del minorista, i també ens comprometem a reemborsar en nom del minorista qualsevol import a què tingui dret. Es donen més instruccions en els capítols rellevants en l’apartat “Ajuda de ccv.cat”. Aquestes instruccions poden modificar ocasionalment amb o sense previ avís. Vostè comprèn i accepta que aquestes instruccions formaran part integral d’aquest TDU. Els termes de la garantia són específics del producte i, per tant, s’han de proporcionar amb el producte corresponent o pel minorista corresponent.

COMPLIMENT DE LES NORMES I LLEIS LOCALS:

Acceptes complir les normes i lleis locals relatives a la conducta en línia i a el contingut acceptable així com totes les lleis aplicables pel que fa a la transferència de dades tècniques exportats de el país on resideixes.

PROHIBICIÓ DE REVENDA DEL SERVEI:

Acceptes no reproduir, duplicar, copiar, vendre ni revendre cap part de el Servei o ús de el Servei.

MODIFICACIONS DEL SERVEI:

Ens reservem el dret a modificar o suspendre en qualsevol moment, de manera temporal o permanent, el Servei (o qualsevol part d’ell mateix) amb o sense preavís. Acceptes que no assumirem cap responsabilitat davant teu o davant de terceres parts per cap modificació, suspensió o interrupció del servei.

ENLLAÇOS

El Servei o terceres parts poden proporcionar enllaços a altres recursos o pàgines d’internet. Atès que no tenim control sobre aquestes pàgines i recursos, acceptes i reconeixes que no assumim cap responsabilitat per la disponibilitat d’aquests recursos o pàgines externes i no podem aprovar ni som responsables pels materials o serveis que estiguin disponibles en aquestes pàgines i recursos a partir d’ells. A més, reconeixes i acceptes que no serem responsables, ni directament ni indirectament, per qualsevol pèrdua o dany causat o presumptament causat per o en relació amb l’ús o la confiança en qualsevol d’aquests serveis o materials disponibles en aquests recursos o pàgines a partir d’ ells.

DRETS DE PROPIETAT

Reconeixes i acceptes que el Servei conté informació confidencial i subjecta a drets de propietat que està protegida per la llei de propietat intel·lectual aplicable i per altres lleis. A més, reconeixes i acceptes que el contingut que t’és presentat a través de el Servei està protegit per drets d’autor, marques comercials, marques de servei, patents o altres lleis i drets de propietat. Llevat que rebis autorització expressa per part de nosaltres o dels publicistes, acceptes no modificar, arrendar, llogar, prestar, vendre, distribuir o crear obres derivades basades en el Servei o Contingut, de manera íntegra o parcial.

Acceptes no accedir o intentar accedir al servei mitjançant altres mitjans que no siguin la interfície que proporcionem per accedir a el Servei.

INDEMNITZACIÓ

Acceptes indemnitzar i eximir de tota responsabilitat a nosaltres i a les nostres empreses subsidiàries, filials, agents i altres socis, minoristes i empleats respecte a qualsevol reclamació o demanda, inclosos els honoraris moderats d’advocats, realitzada per tercers a causa de com a conseqüència del Contingut que envieu, publiquis o transmetis a través del Servei, el teu ús de el Servei o relació amb el mateix, la violació dels TDU o de drets d’altres.

AVÍS LEGAL

ACCEPTES I RECONEIXES EXPRESSAMENT QUE:

UTILITZES EL SERVEI SOTA EL TEU PROPI COMPTE I RISC. EL SERVEI ÉS PROPORCIONAT “TAL COM ES TROBA” I “SEGONS DISPONIBILITAT”: A LA MAJOR MESURA POSSIBLE PERMESA PER LA LLEI APLICABLE, DECLINEM EXPRESSAMENT LA RESPONSABILITAT DE TOTA GARANTIA, CONDICIONS I ALTRES TERMES DE QUALSEVOL TIPUS, TANT EXPRESSOS COM IMPLÍCITS, INCLOSOS , ENTRE ALTRES, QUALSEVOL CONDICIONS IMPLÍCITES DE COMERCIABILITAT, QUALITAT SATISFACTÒRIA O ADEQUACIÓ PER A UN DETERMINAT OBJECTIU.
NO OFERIM CAP GARANTIA NI REPRESENTACIÓ QUE (I) EL SERVEI SATISFARÀ LES TEVES NECESSITATS, (II) EL SERVEI SERÀ ININTERROMPUT, OPORTÚ, SEGUR O SENSE ERRORS, (III) ELS RESULTATS QUE PUGUIN OBTENIR DE L’ÚS DEL SERVEI SERAN PRECISOS O FIABLES (IV ) I LA QUALITAT DELS PRODUCTES, SERVEIS, INFORMACIÓ O ALTRE MATERIAL QUE COMPRIS O OBTINGUIS A TRAVÉS DEL SERVEI COMPLIRÀ LES TEVES EXPECTATIVES.
LA DESCÀRREGA O OBTENCIÓ DE LA RESTA DE CONTINGUT A TRAVÉS DE L’ÚS DE SERVEI ÉS REALITZADA SOTA EL TEU PROPI COMPTE I RISC I SERÀS L’ÚNIC RESPONSABLE EN CAS QUE ES PRODUEIXI QUALSEVOL DANY DERIVAT DE LA DESCÀRREGA DE DE QUALSEVOL CONTINGUT D’AQUEST TIPUS.
CAP RECOMANACIÓ O INFORMACIÓ, TANT ORAL COM ESCRITA, QUE OBTINGUIS DE NOSALTRES O A TRAVÉS DEL SERVEI CREARÀ CAP GARANTIA O UNA ALTRA OBLIGACIÓ QUE NO ESTIGUI EXPRESSAMENT ESTABLERTA EN ELS TDU.
LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT
ACCEPTES I RECONEIXES EXPRESSAMENT QUE NO ASSUMIREM CAP RESPONSABILITAT DE QUALSEVOL DANY, NI DIRECTE NI INDIRECTE, INCLOSOS, ENTRE ALTRES, DANYS PER PÈRDUA DE BENEFICIS, FONS DE COMERÇ, ÚS, DADES O ALTRES PÈRDUES INTANGIBLES, FINS I TOT ENCARA QUE HAGUÉSSIM ESTAT NOTIFICAT DE LA POSSIBILITAT DE AQUESTS DANYS, DERIVATS DE: (I) L’ÚS O INCAPACITAT D’UTILITZAR EL SERVEI O QUALSEVOL PRODUCTE MOSTRAT AL SERVEI; (II) LA DESPESA D’ADQUISICIÓ DE PRODUCTES SUBSTITUTIUS I SERVEIS DERIVATS DE QUALSEVOL PRODUCTE, DADES, INFORMACIÓ O SERVEIS COMPRATS O ADQUIRITS O MISSATGES REBUTS O TRANSACCIONS INTRODUÏDES A TRAVÉS O DES DEL SERVEI; (III) ACCÉS NO AUTORITZAT O ALTERACIÓ DE LES TEVES TRANSMISSIONS O DADES; (IV) DECLARACIONS O CONDUCTA DE TERCERS EN EL SERVEI; O (V) QUALSEVOL ALTRE ASSUMPTE RELACIONAT AMB EL SERVEI O PRODUCTES MOSTRATS O VENUTS A TRAVÉS DEL SERVEI.

TOTA LA NOSTRA RESPONSABILITAT I EL TEU RECURS EXCLUSIU NO HAURÀ D’EXCEDIR LA QUANTITAT QUE HAS PAGAT PEL PRODUCTE I ELS SERVEIS PERTINENTS.

ACCEPTES QUE, INDEPENDENT QUE EXISTEIXI UNA LLEI O REGLAMENT QUE DISPOSI EL CONTRARI, PERQUÈ SIGUI VÀLIDA QUALSEVOL DEMANDA O ACCIÓ JURISDICCIONAL DERIVADA D’O RELACIONADA AMB L’ÚS DEL SERVEI, QUALSEVOL PRODUCTE MOSTRAT O VENUT A TRAVÉS DEL SERVEI O ELS TDU HAURÀ DE SER PRESENTADA EN EL TERMINI D’UN (1) ANY DESPRÉS L’APARICIÓ D’AQUESTA DEMANDA O ACCIÓ JURISDICCIONAL.

EXCLUSIONS I LIMITACIONS
ALGUNES JURISDICCIONS NO PERMETEN L’EXCLUSIÓ DE CERTES GARANTIES O LA LIMITACIÓ O EXCLUSIÓ DE RESPONSABILITAT PER DETERMINAT DANY. PER TANT, ES POSSIBLE QUE ALGUNES DE LES LIMITACIONS ESMENTADES DALT DELS APARTATS ANTERIORS NO SIGUIN APLICABLES TEU CAS.

RES DE L’ESTABLERT EN ELS TDU AFECTARÀ ELS DRETS LEGALS DELS CONSUMIDORS.

CANCEL·LACIÓ

Acceptes que podrem cancel·lar, a la nostra discreció, la contrasenya, compte (o qualsevol part d’ella) o l’ús de l’servei i eliminar o rebutjar qualsevol Contingut de Servei, per qualsevol motiu, inclosos, entre d’altres, la manca d’ús o si creiem que has violat o actuat de manera contrària a la lletra o l’esperit dels TDU. Acceptes que la cancel·lació del teu accés al servei sota qualsevol disposició d’aquests TDU podrà efectuar-se sense previ avís i reconeixes i acceptes que podrem desactivar o eliminar el teu compte immediatament.

Tot compte que no hagi estat utilitzat durant un determinat període de temps podrà ser eliminat i tots els continguts d’aquest podran ser esborrats de manera permanent d’acord amb les directives i polítiques de ccv.cat. Acceptes que no assumim cap responsabilitat per eliminar o no guardar qualsevol Contingut mantingut o transmès pel Servei. A més, acceptes que no assumim cap responsabilitat davant teu ni davant de terceres parts per la cancel·lació del teu accés al servei.

AVÍS

Et podrem notificar avisos per correu electrònic o per correu ordinari. El Servei també podrà avisar-te sobre modificacions en els TDU o altres assumptes mitjançant la publicació d’avisos o enllaços a avisos generalment en el Servei.

INFORMACIÓ SOBRE MARQUES COMERCIALS

El logo de ccv i les marques de servei i marques comercials de ccv.cat i altres logos i noms de serveis i productes de ccv.cat són marques comercials de Central de compres vitivinícoles, SL ( “marques de ccv”). Acceptes no mostrar o utilitzar de cap manera les marques de ccv.cat sense la nostra autorització prèvia.

DRETS D’AUTOR I AGENTS PER ASSUMPTES RELACIONATS AMB DRETS D’AUTOR

Respectem la propietat intel·lectual dels altres i esperem que els nostres usuaris també ho facin. Si creus que algun dels teus drets de propietat intel·lectual s’han infringit en el Servei, et preguem informes de el problema al Servei d’atenció al client de ccv.cat.

INFORMACIÓ GENERAL

Aquests TDU (incloses les pràctiques i polítiques referides a la mateixa) constitueixen tot l’acord entre tu i nosaltres i regulen la utilització que fas de el Servei, substituint tot acord previ entre tu i nosaltres. La teva utilització de Servei pot estar subjecta a termes i condicions addicionals que comporten quan utilitzis serveis afiliats, contingut de terceres parts o programari de terceres parts. Els TDU i la relació entre tu i nosaltres estarà regulada per les lleis espanyoles. Acceptes quedar subjecte a la jurisdicció exclusiva dels jutjats de Barcelona. En cas que no exercíssim o apliquéssim algun dret o disposició dels TDU, això no constituirà una renúncia a aquest dret o disposició. Si un jutjat de jurisdicció competent declarés alguna disposició dels TDU com invàlida, acceptes de tota manera que el jutjat haurà de procurar fer efectives les intencions de les parts tal com està reflectit en la disposició i que la resta de disposicions dels TDU seguiran sent plenament vàlides.

Ni tu ni nosaltres podrem assignar o transferir drets o obligacions dels TDU sense el previ consentiment per escrit de l’altra part, tret que tinguem dret a assignar o transferir algun o tots els nostres drets i obligacions (sense el teu consentiment previ) a algunes de les nostres empreses filials. Acceptes que el teu compte de ccv.cat és personal i intransferible. Els títols dels apartats d’aquests TDU s’utilitzen únicament per raons pràctiques.
Si resideix a la UE, la Comissió Europea disposa d’una plataforma de resolució de litigis en línia. Pot accedir-hi des d’aquí: https://ec.europa.eu/consumers/odr

CANCEL·LACIÓ

Ha d’informar de la seva decisió de cancel·lar la seva comanda segons les nostres preguntes més freqüents sobre cancel·lacions i modificacions. Us recomanem que enviï la seva sol·licitud a través del nostre Centre d’ajuda interactiu, ja que aquesta és la forma més ràpida de sol·licitar una cancel·lació, però per als clients de la UE pot completar, imprimir i publicar aquest model de formulari de retir:
Completeu les següents seccions sota de la línia, imprimiu i envieu el formulari a:

Equip d’atenció a client, ccv.cat C/ General Cortijo, 22, 1º, 08720-Vilafranca del Penedès

Per la present notifico que desisteixo del meu contracte de compravenda dels següents béns:

Número d’ordre:

Comanda a:

El teu nom:

La teva adreça:

Adreça de correu electrònic del seu compte de ccv.cat:

La seva signatura:

data:

També haurà de tornar el seu (s) producte (s) al detallista on va comprar els productes perquè puguem processar el seu reemborsament. Aquesta serà una direcció diferent a l’anterior, pot fer-ho a través del nostre Centre d’ajuda interactiu.

NO envieu els vostres productes directament a ccv.cat, això retardarà la seva cancel·lació i reemborsament.

VIOLACIONS

Si us plau, informeu-nos de qualsevol violació dels TDU a l’ Servei d’atenció al client de ccv.cat.

ESTAT D’AGENT COMERCIAL

Ccv.cat actua com a agent comercial en nom dels minoristes únicament i no en nom dels clients. En el nostre acord amb els minoristes, els minoristes han autoritzat a ccv.cat a concloure la venda de productes als clients en nom dels minoristes. Això vol dir que ccv.cat té l’autoritat dels minoristes per obligar els minoristes a la venda de productes.

Catàleg