Precisió del contingut

Variació de colors

Encara que fem el màxim esforç possible per assegurar que les imatges del producte reflecteixin els colors precisos, tingues en compte que els colors dels productes actuals poden variar dels colors mostrats a la pantalla, a causa dels diferents monitors i ajustos.

Traducció d’idiomes

Les descripcions poden haver-se traduït mitjançant traducció manual o automàtica. No són descripcions exactes del producte, només proporcionen una guia i tampoc depenen de termes del contracte de la venda.

Mides dels productes

Les mides mostrats seran els de el país del minorista. Per exemple, si el minorista té la seva seu al Regne Unit, la selecció de la talla de calçat és una talla de calçat estàndard de Regne Unit, llevat que s’indiqui el contrari. Recordeu que el país del minorista es mostra a la pàgina de cada producte sota de la informació de lliurament. Si no està segur, poseu-vos en contacte amb el servei d’atenció a client per obtenir més informació.
Les conversions de mida varien considerablement d’una marca a una altra, per la qual cosa us recomanem que consulteu el lloc web oficial de fabricant per assegurar-se la precisió de les conversions.

Productes fitosanitaris:

Els productes fitosanitaris son productes perillosos, es per això que només s’utilitzaran els sistemes de venda i transports previstos en la legislació vigent.
Només es comercialitzaran productes amb el registre vigent, podeu consultar-los al “Registro de productos fitosanitarios del ministerio de agricultura, pesca y alimentación” de l’estat espanyol.
Per tal de complir amb la normativa vigent, esteu obligats a informar als proveïdors de productes fitosanitaris de l’acreditació de capacitació corresponent per a l’aplicació i manipulació de productes fitosanitaris.
En cas contrari, es pot anular de forma unilateral la comanda realitzada.

Productes electrònics:

La connexió d’endoll dels aparells elèctrics alimentats per la xarxa s’instal·larà normalment amb l’endoll de país del distribuïdor, llevat que s’indiqui el contrari. El vatatje / voltatge dels articles elèctrics també serà adequat per al seu ús en el país del minorista. El país del minorista es mostra a la pàgina de cada producte. Si no està segur, poseu-vos en contacte amb el servei d’atenció a client per obtenir més informació.
Els articles comprats per al seu ús en altres països poden requerir adaptadors / convertidors, que no sempre els proporciona el minorista i és responsabilitat de el client adquirir-los si cal.

Inexactitud de preus i descripció

Hem tingut una cura raonable per intentar assegurar que els preus i les descripcions donades a la pàgina web siguin correctes. Ccv.cat no és responsable de cap inexactitud ni d’errors en els preus o descripcions.

De tant en tant, pot passar algun error com que els articles tinguin un preu incorrecte o estiguin mal descrits. En aquests casos, no estarem en absolut obligats a proporcionar les articles amb un preu incorrecte o amb una descripció errònia. Reservat el dret a corregir qualsevol error periòdicament. Cancel·làrem (segons el nostre criteri) la teva comanda i et reemborsarem el preu que vas abonar, o bé tractarem de posar-nos en contacte amb tu per saber si desitges continuar amb la comanda amb el preu correcte o la descripció correcta. Si no podem posar-nos en contacte amb tu o no vols continuar amb la comanda amb el preu correcte o la descripció correcta, cancel·larem la teva comanda i et reemborsarem el preu abonat.

Catàleg